Pi Coaching & Consultancy

ieder z'n ieder

Missie en organisatie

Pi is hands-on, onze medewerkers zijn kundig, ook ervaringskundig. Met een heldere pragmatische aanpak ondersteunen wij het proces. Het is al lastig genoeg, dat begrijpen wij als geen ander. 

Lessen die wij geleerd hebben zijn:

1. Een baan hebben en werk doen omdat deze goed aansluit op je studie of die je sociaal acceptabel vindt, ook voor je omgeving, is geen garantie voor (werk) geluk.

2. De zoektocht naar een droombaan. Alles moet kloppen en alles moet passen. Ze zullen best bestaan, maar onze ervaring is dat er altijd mindere kanten zitten aan banen en er ook altijd een moment bereikt wordt dat je 'klaar ' bent met de functie en/of bedrijf. Ook de droombaan is tijdelijk!

3.Zingeving. Wat voedt je? Wat heeft en geeft 'zin'.  Dat is vele malen duurzamer dan de jacht naar meer salaris.

Je merkt al, de manier zoals wij naar mensen en de markt kijken is nuchter, onze ervaring aan beide kanten van het proces geeft ons veel kennis die direct toepasbaar is.  


Pi staat voor ervaringsdeskundigheid & specialisaties, in het AS (autistisch spectrum), chronische ziekten en HSP (Sensory Processing Sensitivity of Highly sensitive person) binnen het arbeid re-integratiedomein.